top of page
Mariska geeft interieuradvies

Interieuradvies in
Gelderland & omstreken

Woon je in de provincie Gelderland en ben je op zoek naar een interieurstylist voor de inrichting van jouw woning? Bij Stijlkriebels uit Apeldoorn kun je terecht voor een kleuradvies of een interieuradvies aan huis. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen.

Interieuradvies voor jouw
woning in Gelderland

Mariska met koffie op stoel

Woon jij in de provincie Gelderland en wil je met jouw interieur aan de slag? Vind je een warm en fijn thuis belangrijk maar kom je er vaak niet uit als je keuzes moet maken? Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd en het roept veel vragen op.

 

Welke kleur verf moet ik kiezen? Wat is de beste indeling voor mijn woonkamer? Hoe kies ik de juiste vloer en welke meubels passen het best bij mijn leefstijl?

Of je nou woont in een nieuwbouwwoning in Apeldoorn, een jaren 30 woning in Deventer of in een appartement in het centrum van Arnhem. Als interieurstylist help ik je graag met jouw interieurvragen.

Mijn kracht is om jouw persoonlijkheid en woonwensen te vertalen in een interieurplan waar jij blij van wordt. Ik help
jou met het maken van keuzes zodat jij met meer rust jouw droominterieur kunt creëren. 

 

Voor mij is een interieuradvies geslaagd als jij de 'Stijlkriebels' te pakken krijgt. Met dit gevoel kun jij met veel plezier, zonder (keuze)stress, jouw droomplaatje realiseren.

Dé kenmerken van een Stijlkriebels interieurplan:
warmte, eenheid en rust. 

Mariska aan het werk met kleuren_edited.jpg

Elke interieurstylist heeft een eigen stijl. Een stijl die duidelijk naar voren komt in hun interieuradviezen. Dit geldt ook voor Stijlkriebels uit Apeldoorn.

De basis van de interieurstijl van Stijlkriebels wordt gekenmerkt door warme en lichte interieurs met daarin aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kun je helemaal tot rust komen. Ik werk graag met natuurtinten en natuurlijke materialen in een interieurplan. Wil je na een drukke dag thuis kunnen ontspannen? Grote kans dat mijn stijl jou aanspreekt!

 

Ik hou ervan om meerdere woonstijlen met elkaar te combineren. Daardoor zit ik niet vast aan één specifieke woonstijl maar kan ik bij jou de sfeer creëren waar jij naar op zoek bent. Op die manier maken we van jouw huis een thuis.

 

Benieuwd hoe ik mijn stijl toepas binnen verschillende interieurstijlen?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Waarom schakel je een interieurstylist
uit Gelderland in?

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, meubels, verlichting of een nieuwe keuken. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun jij geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Ik licht dit toe want ik hoor dagelijks verhalen voorbij komen over interieurmiskopen. En dat kost geld.

  • 'Ik heb onlangs een nieuwe vloer laten leggen maar de vloer is in mijn woonkamer een stuk donkerder dan in de winkel. Als ik dit had geweten dan had ik deze vloer niet gekozen'.

  • 'Ik heb een nieuw bankstel besteld maar hij past niet bij de rest van mijn interieur. Nu moet ik dus meer meubelstukken gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de hele woonkamer geschilderd maar de kleur valt erg tegen. Nu moet ik alles opnieuw doen'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij geen interieur miskopen gaat maken. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan interieur aankopen waar je ook echt blij mee bent. 

De juiste connecties in Gelderland

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist uit Apeldoorn heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk onder andere samen met een vloerspecialist. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van de producten en diensten van deze vloerspecialist dan weet je zeker dat de juiste vloer op de juiste manier in jouw woning wordt gelegd. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is natuurlijk fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieurplan of kleuradvies voor jouw woning in Gelderland.

Mijn kijk op interieurstyling

Ik ben van mening dat iedereen een fijn interieur verdiend. De adviezen van Stijlkriebels zijn daarom voor diverse budgetten toegankelijkIk geef interieuradvies aan stellen, gezinnen en alleenstaande woonachtig in Gelderland en Overijssel. 

Warmte, eenheid en rust zijn kenmerken die altijd terugkomen in mijn interieurplannen. Samen creëren we een warm interieur waarin alles klopt.
Een fijne plek waar jij tot rust komt.

 

Een interieuradvies is altijd persoonlijk. Voordat ik een interieurplan maak wil
ik jou
en jouw leefstijl leren kennen. Je krijgt een duidelijk en 
concreet advies zodat je direct aan de slag kunt.

Mariska woonmagazine Stijlkriebels_edited.jpg

Recente interieur blogs

bottom of page