top of page
Mariska in gesprek met partner of klant

Partners

Als interieurstylist heb ik een netwerk van partners waarmee ik samenwerk. Ik selecteer mijn partners zorgvuldig en kijk daarbij naar de kwaliteit van de producten, diensten en de service. 

​Ik ben trots op de partners waarmee ik samenwerk. Daarom stel ik ze hieronder graag aan je voor.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Bysidde Eerbeek

Tijdens een uitgebreid interieuradvies geef ik advies over meerdere onderdelen van het interieur. Ik selecteer o.a. de mooiste kleuren verf, goede kwaliteit vloeren, tijdloze raamdecoratie en meubels en woonaccessoires passend bij jouw woonwensen.

Bij een interieuradvies geef ik altijd aan waar en hoe je de producten kunt testen of aanschaffen. Je krijgt meer informatie over de partners waarmee ik samenwerk. Op die manier heb jij de garantie dat je de producten bij het juiste bedrijf besteld. Als je via Stijlkriebels jouw producten besteld dan krijg je als klant van Stijlkriebels bij een aantal partners extra korting. 

Ik selecteer mijn partners door te kijken naar de kwaliteit van de producten en de diensten. Ook vind ik het heel belangrijk dat de service heel goed is.

 

Mijn werkgebied bevindt zich rondom de steden: Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Deventer, Zutphen en Zwolle. Ik vind het leuk om met (lokale) ondernemers in deze regio's samen te werken. Lokale ondernemers met een grote passie voor het interieur vak. 

 

Door de krachten van verschillende (interieur)professionals te bundelen kom je verder. Ben je benieuwd met welke (lokale) ondernemers ik vaak samenwerk? Lees hieronder verder. 

Stijlkriebels x partners

LAB Paint

LAB Paint is een duurzaam Nederlands verflabel met een unieke kleurencollectie. Iedere kleur uit de collectie heeft zijn eigen verhaal met bijpassende naam. Kies bijvoorbeeld voor de kleur Saint-Tropez, Petit Macaron, Zen Garden of Pastel Paradise. Met de aankoop van een pot LAB verf, steun je de LAB Paint Foundation. 

Logo Lab Paint

Fonkelvloeren

Fonkelvloeren is een Apeldoorns familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en leggen van PVC en houten vloeren. Fonkelvloeren heeft, in tegenstelling tot andere vloerspecialisten, een private label PVC vloeren in meer dan 70 kleuren en patronen. Bij Fonkelvloeren krijg je persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap.

Logo Fonkelvloeren

Houtkubus

Houtkubus is al jaren een begrip in Apeldoorn. Bij Houtkubus beschikken ze over meer dan 50 jaar vakmanschap. Bij Houtkubus kun je terecht voor PVC, houten vloeren en laminaat van verschillende merken. In de showroom van Houtkubus kun je de uitgebreide collectie bekijken.  

Logo Houtkubus

O-Design 

O-Design is een familiebedrijf in Apeldoorn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren en wandafwerkingen. Je kunt bij O-design terecht voor een PU-gietvloer voor in je woning maar ook voor een wandafwerking van beton ciré in bijvoorbeeld de badkamer. Ben je op zoek naar een vloer voor in een bedrijfsruimte? Ook dan ben je bij O-Design aan het juiste adres!

Logo O-Design

Table du Sud

Table du Sud is opgericht door twee broers in Nederland. Table du Sud maakt, vanuit de werkplaats in Heeze, prachtige eettafels, salontafels en andere meubels om je interieur compleet te maken. De specialiteit is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. En het leuke is: je kunt jouw tafel helemaal zelf samenstellen via de website. 

table du sud logo

4x6 sofa

4 x 6 sofa is opgericht door de twee jeugdvriendinnen Suzanne en Ellen. Ze bedachten een modulair banken concept met: 6 modellen in 24 kleuren stof. In de showroom in Naarden kun je de banken bekijken en testen. En het leuke is: je kunt jouw ideale bank helemaal zelf samenstellen. 

Logo 4x6 sofa

Flinders Projecten

Flinders heeft een uitgebreid aanbod designmeubelen van meer dan 150 designmerken. Denk bijvoorbeeld aan Vitra, Hay, Copenhagen, Ferm Living, en Moooi. Of je nou op zoek bent naar een bank, eetkamerstoel, hanglamp of salontafel. Bij Flinders kun je altijd een mooi design pareltje scoren. 

Logo Flinders Design

''People don't buy goods and services.
They buy relations, stories and magic''

- Seth Godin -

Mariska met koffie op stoel

Stijlkriebels interieuradvies studio

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn in de provincie Gelderland. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in met name Midden-Nederland en Oost-Nederland. 

Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom de steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Zwolle en Zutphen.

Woon jij binnen deze regio en heb jij interesse in een kleuradvies of een interieuradvies neem dan contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page