top of page
Stijlkriebels interieuradvies.jpg

Aankoopstyling

Bij de aankoop van een nieuwe woning is de kans groot dat je het interieur wil veranderen. Vaak past de inrichting van de huidige bewoners niet bij het 'droominterieur plaatje' dat jij voor ogen hebt. 

Met aankoopstyling gaan we samen aan de slag in jouw nieuwe woning met als doel: ervoor zorgen dat jij je snel thuis voelt. 

Aankoopstyling: de inrichting van
jouw nieuwe woning

Mariska met koffie op stoel

Met aankoopstyling voel jij je sneller thuis

Bij de zoektocht naar een nieuwe woning kun je de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden én kopen van jouw nieuwe droomhuis.

 

Zodra je jouw nieuwe droomwoning hebt gevonden kun je plannen gaan maken voor de inrichting. Je wilt jouw nieuwe woning natuurlijk zo snel mogelijk eigen maken. Veel mensen vinden het lastig om keuzes te maken over het interieur van hun nieuwe woning. Ze ervaren dit als een stressvolle periode. 

 

Tijdens de bezichtigingen zie je waarschijnlijk al wat je wil veranderen in de woning. De inrichting van de huidige bewoners is vaak niet jouw smaak. Het kan zo zijn dat je de vloer niet mooi vindt, dat je onrustig wordt van de kleuren op de wanden of dat de indeling niet logisch voelt. Koop je een (klus)woning waar nog van alles aan gedaan moet worden? Grote kans dat de keuken, het toilet en de badkamer ook aan vervanging toe zijn.

Wist je dat je al met een interieurontwerp kunt beginnen nog voordat je de sleutel krijgt van de nieuwe woning? Direct na de aankoop kunnen we starten met het ontwerp van jouw nieuwe droominterieur.

Wat is aankoopstyling?

Hulp bij de inrichting van jouw nieuwe woning

Met aankoopstyling ga je met de hulp van een interieurstylist jouw nieuwe woning inrichten. Met aankoopstyling kun je makkelijker keuzes maken voor de inrichting van de nieuwe woning. Je creëert rust voorafgaand aan een verbouwing en/of verhuizing en je zorgt ervoor dat je je sneller thuis gaat voelen in de nieuwe woning. 

Interieurstyling en aankoopstyling zijn in principe hetzelfde. We noemen het in dit geval aankoopstyling omdat je deze vorm van interieurstyling al kunt inzetten op het moment dat de woning door de makelaar is aangekocht.

 

Vaak kun je namelijk niet direct aan de slag in jouw nieuwe woning omdat je moet wachten op de overdracht. In deze fase willen veel mensen niet stil zitten. Je kunt deze tijd goed benutten om na te denken over de look & feel van de nieuwe woning. Je kunt de indeling uit laten tekenen, keukenleveranciers bezoeken of meubels waar een langere levertijd op zit te bestellen. Een aankoop- of interieurstylist kan jou hierbij helpen. 

Aankoopstyling door interieurstylist Stijlkriebels

6 redenen om te kiezen voor aankoopstyling

Het geeft jou meer rust

Jij hebt meer tijd voor alle andere zaken die je moet regelen. 

Het bespaart jou tijd

Je hoeft zelf niet alle (woon)winkels af te struinen. Dit wordt voor jou gedaan.

Het bespaart geld

Met de hulp van een interieurstylist kun je interieurmiskopen voorkomen.

Geen keuzestress

Je krijgt hulp bij het maken van keuzes voor jouw nieuwe interieur. 

Je gaat je sneller thuis voelen

We gaan samen aan de slag met een ontwerp dat bij jou en jouw leefstijl past. 

Gebruik maken van netwerk

Je kunt gebruik maken van het netwerk van een stylist. Dit zorgt voor zekerheid.

''Veel mensen vinden het lastig om

keuzes te maken voor hun nieuwe interieur ''

- Mariska Morhee -

Aankoopstyling met Van Laarhoven Makelaardij

Interieurstyling bij aankoop van een woning in Apeldoorn

Als interieurstylist in Apeldoorn werk ik samen met een gedreven en enthousiaste makelaar, namelijk Van Laarhoven Makelaardij.

Van Laarhoven Makelaardij

Als je bij Leon (aan- en verkoopmakelaar) en Martine ( mede-eigenaar) binnenstapt dan voel je direct hun passie voor het makelaars vak. Ze zijn gedreven, enthousiast en nemen de tijd voor hun klanten. Dagelijks helpen zij mensen met het verkopen of aankopen van een woning. Naast het aankopen van woningen, bieden zij ook extra services. Een interieuradvies bij aankoop van een woning is hier een voorbeeld van. 

Van Laarhoven Makelaardij Apeldoorn
Mariska in gesprek met een klant verkoopstyling

Stijlkriebels interieuradvies studio

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn in de provincie Gelderland. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in met name Midden-Nederland en Oost-Nederland. 

Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom de steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Zwolle en Zutphen.

Woon jij binnen deze regio en heb jij interesse in een interieuradvies bij de aankoop van jouw nieuwe woning? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page