top of page
Interieur inspiratie op vakantie

Over Stijlkriebels

Stijlkriebels is een interieuradvies studio in Apeldoorn. Bij Stijlkriebels kun je terecht voor een kleuradvies of interieuradvies aan huis.

 

Met mijn passie en liefde voor interieur wil ik jou inspireren om aan de slag te gaan met je interieur.
Ik neem je mee in mijn verhaal.

Mijn verhaal..

Het begon met reiskriebels

Op jonge leeftijd wilde ik de wereld ontdekken. Ik ben geboren in Apeldoorn maar de reiskriebels zorgden ervoor dat ik op veel plekken in binnen- en buitenland heb gewerkt en gewoond. 

 

Het was dan ook geen verrassing dat ik na het afronden van mijn Bachelor Toerisme mijn koffers pakte om naar het buitenland te gaan. 

Tijdens deze periode heb ik, als reisleidster, verschillende mooie reizen begeleid. Ik sloot deze periode af als standplaats hostess op de Spaanse eilanden Tenerife en Ibiza.

Mariska op Ibiza voor Sunweb
Mariska bij Tommy Hilfiger winkel Imagebuilders

Terug in Nederland

Na een aantal jaren onder de Spaanse zon was ik toe aan een nieuwe uitdaging in Nederland.


Ik ging aan de slag bij een interieurbouwbedrijf. Bij dit bedrijf coördineerde ik de interieur projecten voor de winkels van Tommy Hilfiger in binnen- en buitenland. Een paar jaar later heb ik binnen hetzelfde bedrijf een marketing afdeling opgezet.

Ik kijk met heel veel plezier terug op deze jaren in de retail branche. Het is dan ook niet zo gek dat mijn passie voor interieur in deze periode is ontstaan. 

Stijlkriebels interieuradvies studio

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als Marketing Manager begon het steeds meer te kriebelen om met interieur aan de slag te gaan. Ik ben naast mijn werk de opleiding Interieurstyling gaan volgen. Het was direct duidelijk: hier wil ik meer mee gaan doen.

Het duurde even voordat ik deze stap kon maken want in 2021 kwam ik met een burn-out thuis te zitten. Deze pittige periode heeft mij een hele waardevolle levensles meegegeven: volg je hart en ga je dromen realiseren!

 

Dit heb ik gedaan. Ik ben gestopt in loondienst en ik ben gaan re-integreren in mijn eigen bedrijf. In kleine stapjes heb ik Stijlkriebels opgezet. Ik ben nog steeds blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Vol energie sta ik elke dag op om mensen blij te maken met een nieuw interieur. 

Mariska met koffie op stoel

Volg Stijlkriebels op Instagram

''Een interieur mag groeien''

- Mariska Morhee -

Dé kenmerken van een Stijlkriebels advies:
warmte, eenheid en rust. 

Uitgebreid interieuradvies Stijlkriebels

Elke interieurstylist heeft een eigen handtekening waaraan je een interieuradvies kunt herkennen. Dit geldt ook voor Stijlkriebels.

De stijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte interieurs met aardetinten. In een Stijlkriebels interieur kun je helemaal tot rust komen. Ben jij ook een natuurtinten-lover? Grote kans dat mijn stijl jou aanspreekt. 

 

Het is echter niet zo dat ik maar één specifieke woonstijl bij jou thuis kan creëren, ik vind het heel tof om meerdere stijlen met elkaar te combineren.

 

Benieuwd hoe ik deze stijl toepas binnen verschillende interieurstijlen?

Mijn favoriete interieur merken

HK living logo
Eijffinger logo
Fonkelvloeren logo
Table du sud logo
Farrow & Ball logo
Woood logo
Arte logo
Ferm living logo
LAB Paint logo
bottom of page