top of page
Behangboek kinderkamer behang Stijlkriebels

Babykamer of kinderkameradvies

Advies voor de babykamer of kinderkamer

Moodboard in de gekozen stijl

Plattegrond met de indeling 

Kleuradvies en materialenplan

Advies vloer en raamdecoratie

Shoptips meubels & accessoires

Een eigen droomplekje voor jouw kleintje

Meisje met gitaar in de kinderkamer spelen

Voor veel vrouwen is het inrichten van de babykamer één van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap. Maar het roept ook veel vragen op. Hoe begin je met de inrichting van de babykamer? Welke indeling is het meest praktisch en hoe kies je de juiste kleuren? Waar moet je, naast de look & feel, allemaal op letten?

Het kan ook zo zijn dat jij al een peuter hebt die toe is aan een peuter bed. Dit is het ideale moment om de babykamer om te toveren naar een echte peuterkamer waar jouw peuter lekker kan spelen.

Heb je te weinig tijd of zin om de inrichting voor de babykamer of de kinderkamer te maken? Ik help je graag met een kleuradvies of een interieuradvies. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Mariska met koffie op stoel

Je bent in verwachting en wilt een rustig en warme babykamer creëren voor jouw baby. Je weet niet zo goed waar te beginnen.

Jouw peuter is toe aan een nieuw peuterbed en eigenlijk wil je zijn of haar kamer gelijk een leuke make-over geven. 


Je vindt het lastig om de indeling van de kinderkamer te bepalen. De kamer heeft namelijk een schuine wand of een aparte vorm. 

Je hebt op Pinterest al wat inspiratie opgedaan voor de baby of kinderkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een compleet nieuwe inrichting?

Interieurstyling is niet jouw favoriete hobby. Je vindt het wel belangrijk dat jouw kindje een fijne kamer heeft. Je besteedt dit dus graag uit aan een kinderkamerstylist.

Een kleuradvies voor de babykamer of kinderkamer

Creëer rust in de babykamer of kinderkamer

We willen allemaal dat ons kind tot rust komt in zijn of haar slaapkamer. Een drukke kleurrijke kamer zorgt al snel voor teveel prikkels. Met aardetinten zoals gebroken wit, beige, zand en lichtgrijs creëer je rust en warmte in de kamer van jouw kleintje. Bijkomend voordeel is dat je aardetinten eenvoudig kunt combineren met de meubeltjes.

 

Vind je het leuk om wat kleur toe te voegen? Kies dan voor zachte pasteltinten zoals zachtroze, zachtblauw of zachtgroen. 

Kleuradvies babykamer

Kom je er niet uit met de kleuren voor de babykamer? Heb je moeite om een keuze te maken? Of heb je te weinig tijd om op zoek te gaan naar de perfecte verfkleur of behang. Dan help ik jou graag met een kleuradvies voor de babykamer. 
 

Samen zorgen we ervoor dat jouw baby de leukste slaapkamer van het huis krijgt. 

Kleuradvies kinderkamer

Is de kinderkamer toe aan een make-over en kun je daarbij wel wat inspiratie en hulp gebruiken? Weet je niet waar je moet beginnen en zorgt dit voor stress? Ik ga je helpen met het samenstellen van een kleurenpalet zodat jij direct aan de slag kunt.

Heb je meer nodig dan een kleuradvies voor de kinderkamer? Dat kan uiteraard ook. Met een basis interieuradvies kijken we ook naar de vloer, raamdecoratie en eventueel nieuwe meubeltjes.

Samen met jouw kind een kleur kiezen

Geef je jouw kind de vrije hand om een nieuwe kleur uit te zoeken of ga je dit zelf bepalen? Ik maak graag een aantal kleurencombinaties afgestemd op de wensen van jou en je kind. Zodat jullie samen een kleurencombinatie kunnen kiezen.

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

De verschillende diensten zijn toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies 
waar 
je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 
aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Wat klanten over stijlkriebels zeggen

Het lukte niet om sfeer & warmte te creëren.

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven. Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!'

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

We vonden het lastig om een keuze te maken.

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Stijlkriebels! We vonden het heel lastig om een keuze te maken voor de kleuren op de muren en de indeling van onze meubels in de woonkamer. Mariska heeft meerdere plattegronden voor ons getekend, met verschillende opties. Op deze manier kregen we een goed beeld van het eindresultaat. We konden zo alvast wat knopen doorhakken voordat we de sleutel van onze nieuwe woning kregen. ​

Annet & Daan, Almelo

''Een fijne en warme plek waar

jouw kleintje kan ontspannen''

- Stijlkriebels -

Niet gevonden wat je zocht?

Heb jij een ander vraagstuk over de baby of kinderkamer? Of wil je aan de slag met een andere ruimte in huis? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

bottom of page