top of page
Verkoopstyling apeldoorn

Verkoopstyling

Een potentiële koper wil zich direct thuis voelen in jouw woning. Als verkoopstylist zorg ik ervoor dat jouw woning aantrekkelijk wordt gepresenteerd zodat een potentiële koper zich snel thuis voelt.

''90% van de huizenkopers besluit binnen 1 minuut of ze een woning willen kopen of niet. Dit doen ze puur op gevoel''.

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken

Mariska met koffie op stoel

Verkoopstyling zorgt voor een goede eerste indruk

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken wanneer een potentiële koper jouw woning binnenstapt. En de eerste indruk vindt eigenlijk al plaats voordat mensen daadwerkelijk komen kijken. Hoe zorg je voor een goede eerste indruk?

 

Mensen besluiten op basis van de foto’s op Funda of ze jouw woning wel of niet willen bezichtigen. Als deze eerste indruk niet goed is dan loop je direct al potentiële kopers mis. Daarom is het belangrijk dat jouw woning zich van zijn beste kant laat zien op Funda en tijdens de bezichtiging. 

 

Om jouw woning op de juiste manier te presenteren, heb je de volgende professionals nodig:
 

  • Een makelaar die jouw woning in de markt gaat zetten

  • Een verkoopstylist die jouw woning verkoopklaar maakt

  • Een fotograaf die jouw woning op de juiste manier in beeld brengt. 

 

Door de juiste mensen in te schakelen zorg je ervoor dat jouw woning opvalt tussen alle andere woningen op Funda. 

Wat is verkoopstyling?

Met verkoopstyling maak je het verschil

Met verkoopstyling maak je jouw woning aantrekkelijker door het vakkundig te laten (her)inrichten door een verkoopstylist. Met verkoopstyling zorg je ervoor dat jouw woning klaar is om de woningmarkt op te gaan

Door een woonruimte te restylen zorgen je ervoor dat de ruimte optimaal tot zijn recht komt. In tegenstelling tot interieurstyling, draait het bij verkoop styling niet om het creëren van een persoonlijk interieur. Bij verkoopstyling is het juist belangrijk dat jouw woning aantrekkelijk wordt voor een grote doelgroep potentiële kopers.

Een grote verbouwing is bij verkoopstyling niet aan de orde. Met kleine aanpassingen zoals een andere indeling van de ruimte, meer licht, of een aanpassing in kleurgebruik en woonaccessoires, ben je in staat om een groot verschil maken.

Mariska afstylen stijlkriebels

6 redenen om te kiezen voor verkoopstyling

Snellere verkoop

​80% meer kans op een snelle verkoop van jouw woning

Hogere verkoopprijs

De waarde van je woning kan tot wel 10% stijgen doordat de woning er beter uitziet

Meer bezichtigingen

Een woning die er goed uitziet trekt meer kijkers aan

Goede impressie op Funda

​Een woning die goed gepresenteerd wordt op Funda krijgt meer potentiële kopers

Goede eerste indruk

Potentiële kopers beslissen binnen 15 sec. of jouw woning een goed gevoel geeft.

Ervaring met verkopen

​De stylist zorgt ervoor dat de woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd

''80% van de mensen kan niet door
de inrichting heen kijken''

- Mariska Morhee -

Verkoopstyling is een investering die je snel terug verdiend

Kan een makelaar mij helpen met verkoopstyling?

Een makelaar helpt jou met de strategische kant van de verkoop van jouw woning. Hij geeft tips die je kunt gebruiken om jouw woning gereed te maken voor de verkoop. Dit is echter wat anders dan verkoopstyling. 

Verkoopstylisten hebben kennis & ervaring in de styling van een woning voor de verkoop. Zij zijn ervoor opgeleid om de woning op de juiste manier aan de juiste doelgroep te presenteren.

Hoeveel kost verkoopstyling?

Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Met een klein budget kun je in één ruimte al een groot verschil maken. Het voordeel van een groter budget is dat je meerdere ruimtes in een huis kunt restylen.

 

Bij verkoopstyling is het interessanter om te kijken naar wat het kan opleveren. Door het werk van een verkoopstylist ziet jouw woning er verkoopbaarder uit en heb je een grotere kans op meer bezichtigingen. Hierdoor hoef je de prijs niet te verlagen én je maakt kans op een hoger bod. De investering in een verkoopstylist verdien je dus terug. 

Objectief naar jouw woning kijken

Vaak ben je niet in staat om objectief naar de inrichting van je eigen woning te kijken. Jij vindt die donkerrode designbank, het gekleurde vloerkleed of dat paarse behang helemaal geweldig, maar vindt een potentiële koper dit ook? Een verkoopstylist is opgeleid om jouw woning door de ogen van de koper te bekijken. 

 

Door de woning een neutrale look & feel te geven wordt jouw woning interessanter voor een grotere doelgroep. Hierdoor krijg je meer bezichtigingen en maak je kans op een hoger bod.

Is verkoopstyling echt nodig?

Potentiële kopers op de woningmarkt zoeken massaal naar hun droomhuis. Sommige kopers kunnen goed door een lege woning, persoonlijke inrichting, of onhandig ingedeelde ruimtes heen kijken. Een grote groep mensen kan dit echter niet. Een verkoopstylist helpt jou met deze uitdagingen.

Wil jij meerdere potentiële kopers aantrekken voor een bezichtiging? Jouw woning sneller verkopen? En dit ook voor een goede prijs? Dan is verkoopstyling wat mij betreft onmisbaar. 

Verkoopstyling met Van Laarhoven Makelaardij

Verkoopstyling in Apeldoorn

Als verkoopstylist in Apeldoorn werk ik samen met een gedreven en enthousiaste makelaar, namelijk Van Laarhoven Makelaardij.

Van Laarhoven Makelaardij

Als je bij Leon (aan- en verkoopmakelaar) en Martine ( mede-eigenaar) binnenstapt dan voel je direct hun passie voor het makelaars vak. Ze zijn gedreven, enthousiast en nemen de tijd voor hun klanten. Dagelijks helpen zij mensen met het verkopen of aankopen van een woning. Ik ervaar het als zeer prettig om met hun samen te werken. 

Van Laarhoven Makelaardij Apeldoorn
Mariska in gesprek met een klant verkoopstyling

Stijlkriebels interieuradvies studio

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn in de provincie Gelderland. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in met name Midden-Nederland en Oost-Nederland. 

Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom de steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Zwolle en Zutphen.

Woon jij binnen deze regio en heb jij interesse in verkoopstyling neem dan contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page