top of page
Maris met kleurwaaier LAB Paint omslagfoto

Interieuradvies Arnhem

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een interieurstylist voor de inrichting van jouw woning? Bij Stijlkriebels kun je terecht voor een kleuradvies of een interieuradvies aan huis. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen.

Een interieuradvies voor jouw
woning in Arnhem

Maris op de bank met koffie

Woon jij in Arnhem en wil je met jouw interieur aan de slag? Vind je een warm en fijn thuis belangrijk maar kom je er vaak
niet uit als je keuzes moet maken? Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd en het roept veel vragen op.

 

Welke kleur verf moet ik kiezen? Wat is de beste indeling voor mijn woonkamer? Hoe kies ik de juiste vloer en welke meubels passen het best bij mijn leefstijl?

Of je nou woont in een nieuwbouwwoning in het Kadekwartier, een jaren 30 woning in Arnhem-Zuid of in een appartement in het centrum van Arnhem. Als interieurstylist help ik je graag met jouw interieurvragen.

Mijn kracht is om jouw persoonlijkheid en woonwensen te vertalen in een interieurplan waar jij blij van wordt. Ik help
jou met het maken van keuzes zodat jij met meer rust jouw droominterieur kunt creëren. 

 

Voor mij is een interieuradvies geslaagd als jij de 'Stijlkriebels' te pakken krijgt. Met dit gevoel kun jij met veel plezier, zonder (keuze)stress, jouw droomplaatje realiseren.

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor jouw woning? 

Samsung frame TV Stijlkriebels interieur

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte woonkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

 • We brengen jouw woonwensen in kaart en gaan samen op zoek naar jouw favoriete woonstijl.

 • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting van jouw woning in Arnhem.

 • Je krijgt een concreet plan met daarin alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

 

Wil je meer weten over mij of over Stijlkriebels?

Kant-en-klaar interieurplan

Voor de Japandi woonstijl lovers!

Wil jij jouw woonkamer een make-over geven? En word je blij van de Japandi woonstijl? Dan heb ik binnenkort iets leuks
voor jou! Speciaal voor de Japandi woonstijl lovers ga ik een
kant-en-klaar interieurplan ontwikkelen. 

Wat zit er in dit kant-en-klare interieurplan?

Dit interieurplan bestaat uit 80 pagina's vol wooninspiratie en concrete tips om jouw woonkamer een Japandi make-over te geven. Je krijgt: 
 

 • Verf en behang: ik selecteer de mooiste combinaties

 • Vloeradvies: tips voor verschillende type vloeren

 • Raamdecoratie: passend bij de Japandi woonstijl

 • Verlichting: alles over de juiste verlichting

 • Shoplist: boordevol tips voor meubels & woonaccessoires
   

Wil je alvast een sneakpeek zien?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet plan waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Wat klanten over Stijlkriebels zeggen

''Het lukte ons maar niet om sfeer en warmte in onze woonkamer te brengen.

 

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven.

 

Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!''

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

Waarom schakel je een interieurstylist
uit de regio Arnhem in?

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, meubels, verlichting of een nieuwe keuken. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun jij geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Ik licht dit toe want ik hoor dagelijks verhalen voorbij komen over interieurmiskopen. En dat kost geld.

 • 'Ik heb onlangs een nieuwe vloer laten leggen maar de vloer is in mijn woonkamer een stuk donkerder dan in de winkel. Als ik dit had geweten dan had ik deze vloer niet gekozen'.

 • 'Ik heb een nieuw bankstel besteld maar hij past niet bij de rest van mijn interieur. Nu moet ik dus meer meubelstukken gaan vervangen'.

 • 'Ik heb de hele woonkamer geschilderd maar de kleur valt erg tegen. Nu moet ik alles opnieuw doen'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij geen interieur miskopen gaat maken. Zo weet je zeker dat je het geld uitgeeft aan interieur waar je ook echt blij mee bent.

De juiste connecties in Arnhem

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt voor jouw woning in Arnhem. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is natuurlijk fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieurplan of kleuradvies voor jouw woning in Arnhem.

Tijdelijk een gratis brainstormsessie

Ben je benieuwd of Stijlkriebels jou kan helpen met jouw interieurvragen of wil je vrijblijvend kennis met mij maken? Reserveer dan nu een online brainstormsessie in mijn agenda. 

Kies jouw interieurpakket

Basis kleuradvies Farrow & Ball kleurwaaier

Basis kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van de kleuren in je interieur? Wil je dat ik bij jou aan huis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen door kunt hakken? Ik help je graag tijdens een basis kleuradvies.

Een uitgebreid interieuradvies van stijlkriebels

Uitgebreid interieuradvies

Wil je uitgebreid interieuradvies over een ruimte in huis? Heb je behoefte aan kleuradvies, tips voor meubels, een vloer, raamdecoratie en accessoires? We gaan samen aan de slag met een uitgebreid interieuradvies.

Bovenaanzicht keuken compleet interieuradvies 3D

Compleet interieuradvies 3D

Is jouw interieur toe aan een complete make-over? Wil je jouw interieur in een 3D-tekening visualiseren zodat je makkelijker keuzes kunt maken? We creëren jouw droominterieur tijdens een compleet interieuradvies 3D.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Mijn kijk op interieurstyling

Iedereen verdiend een fijn interieur. Daarom zijn de adviezen van Stijlkriebels toegankelijk voor diverse budgetten. Een interieuradvies van Stijlkriebels is altijd persoonlijk en afgestemd op jouw woonwensen en leefstijl.  

 

De kenmerken die terugkomen in mijn interieurplannen zijn warmte, eenheid

en rust. Samen creëren we een warm interieur. Een fijne plek waar jij tot rust komt en je helemaal thuis voelt.

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in Apeldoorn. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in Midden-Nederland en Oost-Nederland. Ben jij woonachtig in Arnhem en omgeving? Dan ben ik dé interieurstylist voor een kleine make-over of een complete verbouwing. 

Maris vaas woonkamer Stijlkriebels

''People are usually the happiest at home''

- William Shakespeare -

Recente interieur blogs

bottom of page