top of page
Mariska geeft interieuradvies

Interieuradvies Arnhem

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een interieurstylist voor de inrichting van jouw woning? Bij Stijlkriebels kun je terecht voor een kleuradvies of een interieuradvies aan huis. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen.

Interieuradvies voor jouw
woning in Arnhem

Mariska met koffie op stoel

Woon jij in Arnhem en wil je met jouw interieur aan de slag? Vind je een warm en fijn thuis belangrijk maar kom je er vaak
niet uit als je keuzes moet maken? Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd en het roept veel vragen op.

 

Welke kleur verf moet ik kiezen? Wat is de beste indeling voor mijn woonkamer? Hoe kies ik de juiste vloer en welke meubels passen het best bij mijn leefstijl?

Of je nou woont in een nieuwbouwwoning in het Kadekwartier, een jaren 30 woning in Arnhem-Zuid of in een appartement in het centrum van Arnhem. Als interieurstylist help ik je graag met jouw interieurvragen.

Mijn kracht is om jouw persoonlijkheid en woonwensen te vertalen in een interieurplan waar jij blij van wordt. Ik help
jou met het maken van keuzes zodat jij met meer rust jouw droominterieur kunt creëren. 

 

Voor mij is een interieuradvies geslaagd als jij de 'Stijlkriebels' te pakken krijgt. Met dit gevoel kun jij met veel plezier, zonder (keuze)stress, jouw droomplaatje realiseren.

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor jouw woning? 

Mariska aan het werk met kleuren_edited.jpg

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte woonkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw woonwensen in kaart en gaan samen op zoek naar jouw favoriete woonstijl.

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting van jouw woning in Arnhem.

  • Je krijgt een concreet advies met alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies 

waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Waarom schakel je een interieurstylist
uit de regio Arnhem in?

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, meubels, verlichting of een nieuwe keuken. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun jij geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Ik licht dit toe want ik hoor dagelijks verhalen voorbij komen over interieurmiskopen. En dat kost geld.

  • 'Ik heb onlangs een nieuwe vloer laten leggen maar de vloer is in mijn woonkamer een stuk donkerder dan in de winkel. Als ik dit had geweten dan had ik deze vloer niet gekozen'.

  • 'Ik heb een nieuw bankstel besteld maar hij past niet bij de rest van mijn interieur. Nu moet ik dus meer meubelstukken gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de hele woonkamer geschilderd maar de kleur valt erg tegen. Nu moet ik alles opnieuw doen'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij geen interieur miskopen gaat maken. Zo weet je zeker dat je het geld uitgeeft aan interieur waar je ook echt blij mee bent.

De juiste connecties in Arnhem

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt voor jouw woning in Arnhem. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is natuurlijk fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieurplan of kleuradvies voor jouw woning in Arnhem.

''People are usually the happiest at home''

- William Shakespeare -

Kies jouw interieurpakket

Basis kleuradvies Farrow & Ball kleurwaaier

Kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van de kleuren in je interieur? Wil je dat ik bij jou aan huis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen door kunt hakken? Ik help je graag tijdens een kleuradvies aan huis.

Uitgebreid interieuradvies Stijlkriebels

Basis interieuradvies

Wil je interieuradvies voor één ruimte in huis? Heb je behoefte aan advies over de kleuren op de wanden, een nieuwe vloer en raamdecoratie? We gaan samen aan de slag met een basis interieuradvies bij jou thuis.

Mariska werkt aan stijlkriebels interieu

Uitgebreid interieuradvies

Ga jij binnenkort verhuizen? Of wil je jouw huidige interieur een uitgebreide make-over geven? Je hebt behoefte aan advies voor meerdere onderdelen. We creëren jouw droominterieur tijdens een uitgebreid interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Mijn kijk op interieurstyling

Iedereen verdiend een fijn interieur. Daarom zijn de adviezen van Stijlkriebels toegankelijk voor diverse budgetten. Een interieuradvies van Stijlkriebels is altijd persoonlijk en afgestemd op jouw woonwensen en leefstijl.  

 

De kenmerken die terugkomen in mijn interieurplannen zijn warmte, eenheid

en rust. Samen creëren we een warm interieur. Een fijne plek waar jij tot rust komt en je helemaal thuis voelt.

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in Apeldoorn. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in Midden-Nederland en Oost-Nederland. Ben jij woonachtig in Arnhem of omgeving? Dan maak ik graag kennis om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Mariska woonmagazine Stijlkriebels_edited.jpg

Recente interieur blogs

bottom of page