top of page
Woonkamer Stijlkriebels olijfgroene bank en sierlijsten

Interieuradvies voor
de woonkamer

Wil jij een nieuwe kleur in jouw woonkamer? Advies over de indeling? Of is jouw woonkamer toe aan een complete make-over? Dan ben je bij Stijlkriebels aan het juiste adres.

 

Ik help jou met een kleuradvies of interieuradvies voor de woonkamer. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Maris op de bank met koffie

Je bent niet tevreden over de kleur op de muur in je woonkamer. Je wilt advies voor een nieuwe kleur.

Het is tijd voor een nieuwe look & feel in de woonkamer. Je houdt van aardetinten maar je weet niet zo goed welke tinten het beste passen bij je de meubels in de woonkamer. 

 

Je wilt meer warmte en rust in jouw woonkamer maar hoe pak je dit aan? Welke muur krijgt welke kleur? 


Je vindt het lastig om de indeling van de woonkamer te bepalen. Je wilt advies voor een praktische indeling. 

Je hebt op Pinterest al wat inspiratie opgedaan voor de woonkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een compleet nieuwe inrichting?

Interieurstyling is niet jouw favoriete hobby. Je vindt het wel belangrijk dat jouw woonkamer er goed uit ziet. Je besteedt dit graag uit aan een interieurstylist.

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor de woonkamer?

Samsung frame TV Stijlkriebels interieur

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte woonkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw woonwensen in kaart en gaan samen op zoek naar jouw favoriete woonstijl.

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting van jouw woonkamer.  

  • Je krijgt een concreet plan met daarin alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

Wil je meer weten over mij of over Stijlkriebels? 

Sfeerimpressie van een Stijlkriebels woonkamer 

In een Stijlkriebels interieur kun je na een drukke dag helemaal tot rust komen. Ik help jou met het creëren van rust, warmte en eenheid
in jouw woonkamer. Een fijne plek waar je kunt ontspannen en tijd door kunt brengen met familie en vrienden. 

De voordelen van een interieurstylist

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuwe inrichting voor jouw woonkamer kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, meubels en de verlichting. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun je geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Hieronder een paar uitspraken die ik vaak voorbij hoor komen.

  • 'Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe vloer laten leggen op de bovenverdieping. Ik ben niet blij met de kleur van deze vloer. Ik wil in de woonkamer ook een nieuwe vloer maar ik twijfel nu heel erg over de kleur'. 

  • 'Ik heb een nieuwe eettafel en stoelen besteld maar ze passen niet bij de rest van het interieur. Ik wil deze meubels weer verkopen of ik moet de oude meubels ook gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de wanden in de woonkamer geschilderd maar de kleur valt erg donker uit'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij interieur miskopen in de toekomst kunt voorkomen. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan interieur aankopen waar je ook echt blij mee bent. 

De juiste connecties en inkoopvoordeel

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieuradvies of kleuradvies voor jouw woonkamer.

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet plan waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Wat klanten over stijlkriebels zeggen

Het lukte niet om sfeer & warmte te creëren.

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven. Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!'

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

We vonden het lastig om een keuze te maken.

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Stijlkriebels! We vonden het heel lastig om een keuze te maken voor de kleuren op de muren en de indeling van onze meubels in de woonkamer. Mariska heeft meerdere plattegronden voor ons getekend, met verschillende opties. Op deze manier kregen we een goed beeld van het eindresultaat. We konden zo alvast wat knopen doorhakken voordat we de sleutel van onze nieuwe woning kregen. ​

Annet & Daan, Almelo

''Een woonkamer waarin jij écht

kunt ontspannen''

- Stijlkriebels -

Kies jouw interieurpakket

Kleurwaaier LAB originele foto

Basis kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van de kleuren op de wanden in jouw woonkamer? Wil je dat ik bij jou thuis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen kunt doorhakken?

Ik help je graag tijdens een basis kleuradvies.

Een uitgebreid interieuradvies van stijlkriebels

Uitgebreid interieuradvies

Wil je uitgebreid interieuradvies voor jouw woonkamer? Heb je behoefte aan kleuradvies, tips voor meubels, een vloer, raamdecoratie en accessoires? We gaan samen keuzes maken voor jouw woonkamer tijdens een
uitgebreid interieuradvies.

Bovenaanzicht keuken compleet interieuradvies 3D

Compleet 3D interieuradvies

Is de woonkamer toe aan een complete make-over? Wil je jouw (nieuwe) woonkamer in een 3D-tekening visualiseren zodat je makkelijker keuzes kunt maken? We creëren samen jouw droominterieur tijdens een compleet 3D interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Interieuradvies voor elke ruimte in huis 

Elke woonruimte heeft een andere functie. In een slaapkamer wil je tot rust komen terwijl je in een werkkamer juist in actie wil komen.
Het kleurenpalet dat je in de woonkamer gebruikt kan in de slaapkamer 
voor een totaal andere sfeer zorgen. Ben jij naast de woonkamer ook op zoek naar interieuradvies voor een andere woonruimte? 

Interieuradvies voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waarin je na een drukke dag wilt uitrusten en waar je s'ochtends met een positief gevoel wil opstaan. Het kleurgebruik en de indeling van de slaapkamer hebben effect op jouw nachtrust. Ben je op zoek naar een interieur advies voor de slaapkamer? Lees hieronder verder. 

Bedroom Interior

Interieuradvies voor de babykamer of kinderkamer

De babykamer of kinderkamer is voor veel vrouwen één van de leukste ruimtes om in te richten. Maar het roept ook veel vragen op. Waar begin je met inrichten? Welke indeling is het meest praktisch? Hoe kies je de juiste kleuren? En waar moet je naast de look & feel allemaal op letten? Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen.

Kinderkamer meisjes spelen

Kleuradvies voor de keuken

De keuken wordt steeds vaker als een verlengstuk van de woonkamer beschouwd. Hierdoor is het belangrijk dat het ontwerp van de keuken past bij de woonstijl en sfeer van jouw woonkamer. Wil jij een nieuwe keuken maar vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen te kiezen? 

Luxe keukenontwerp

Kleuradvies voor de badkamer

Raak jij verdwaald in alle mogelijkheden die er zijn wanneer je een badkamer gaat uitzoeken? Kom je er niet uit bij de keuze voor een bepaalde vloertegel, de kleur van het wastafelmeubel of de tegels op de wanden? Tijdens een kleuradvies voor de badkamer stellen we de materialen en kleuren samen. 

Badkamerontwerp met bad

Recente woonkamer interieur blogs

bottom of page