top of page
Maris met vaas in ruimte jumpsuit_edited.jpg

Interieuradvies voor
de woonkamer

Wil jij een nieuwe kleur op de wanden in de woonkamer? Advies over de indeling? Of is jouw woonkamer toe aan een uitgebreide make-over? 

 

Je kunt bij Stijlkriebels terecht voor een kleuradvies of interieuradvies voor de woonkamer. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Mariska met koffie op stoel

Je bent niet tevreden over de kleuren in de woonkamer. Je wilt een nieuwe kleur op de wanden maar je vindt het lastig om zelf een kleurenpalet samen te stellen. 

Het is tijd voor een nieuwe look & feel in de woonkamer. Je weet wat je mooi vindt maar niet hoe je dit kunt combineren. Past deze look & feel bij je bestaande meubels? 

 

Je bent niet tevreden over de indeling van de woonkamer. Je wilt dit veranderen maar je weet niet zo goed hoe. Je zoekt advies van een ervaren interieurstylist. 

Je hebt op Pinterest al wat inspiratie opgedaan voor de woonkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een compleet nieuwe inrichting?

Interieurstyling is niet jouw favoriete hobby. Je vindt het wel belangrijk dat jouw woonkamer er goed uit ziet. Je besteedt dit graag uit aan een interieurstylist.

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor de woonkamer?

Mariska aan het werk met kleuren_edited.jpg

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte woonkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw woonwensen in kaart en gaan samen op zoek naar jouw favoriete woonstijl.

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting van jouw woonkamer.  

  • Je krijgt een concreet advies met alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

De voordelen van een interieurstylist

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuwe inrichting voor jouw woonkamer kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, meubels en de verlichting. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun je geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Hieronder een paar uitspraken die ik vaak voorbij hoor komen.

  • 'Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe vloer laten leggen op de bovenverdieping. Ik ben niet blij met de kleur van deze vloer. Ik wil in de woonkamer ook een nieuwe vloer maar ik twijfel nu heel erg over de kleur'. 

  • 'Ik heb een nieuwe eettafel en stoelen besteld maar ze passen niet bij de rest van het interieur. Ik wil deze meubels weer verkopen of ik moet de oude meubels ook gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de wanden in de woonkamer geschilderd maar de kleur valt erg donker uit'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij interieur miskopen in de toekomst kunt voorkomen. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan interieur aankopen waar je ook echt blij mee bent. 

De juiste connecties en inkoopvoordeel

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieuradvies of kleuradvies voor jouw woonkamer.

''Een woonkamer waarin jij écht

kunt ontspannen''

- Stijlkriebels -

Wat klanten over stijlkriebels zeggen

Het lukte niet om sfeer & warmte te creëren.

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven. Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!'

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

We vonden het lastig om een keuze te maken.

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Stijlkriebels! We vonden het heel lastig om een keuze te maken voor de kleuren op de muren en de indeling van onze meubels in de woonkamer. Mariska heeft meerdere plattegronden voor ons getekend, met verschillende opties. Op deze manier kregen we een goed beeld van het eindresultaat. We konden zo alvast wat knopen doorhakken voordat we de sleutel van onze nieuwe woning kregen. ​

Annet & Daan, Almelo

Kies jouw interieurpakket

Kleurwaaier LAB Paint kleuradvies Stijlkriebels.jpg

Kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van
de kleuren in je interieur? Wil je dat ik bij jou aan huis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen door kunt hakken? Ik help je graag tijdens een kleuradvies aan huis.

Uitgebreid interieuradvies Stijlkriebels

Basis interieuradvies

Wil je interieuradvies voor één ruimte in huis? Heb je behoefte aan advies over de kleuren op de wanden, een nieuwe vloer en raamdecoratie? We gaan samen aan de slag met een basis interieuradvies bij jou thuis.

3D ontwerp Stijlkriebels_edited.jpg

Uitgebreid interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je jouw huidige interieur een uitgebreide make-over geven? Je hebt behoefte aan advies voor meerdere onderdelen. We creëren jouw droominterieur tijdens een uitgebreid interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Interieuradvies voor elke ruimte in huis 

Elke woonruimte heeft een andere functie. In een slaapkamer wil je tot rust komen terwijl je in een werkkamer juist in actie wil komen.
Het kleurenpalet dat je in de woonkamer gebruikt kan in de slaapkamer 
voor een totaal andere sfeer zorgen. Ben jij naast de woonkamer ook op zoek naar interieuradvies voor een andere woonruimte? 

Interieuradvies voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waarin je na een drukke dag wilt uitrusten en waar je s'ochtends met een positief gevoel wil opstaan. Het kleurgebruik en de indeling van de slaapkamer hebben effect op jouw nachtrust. Ben je op zoek naar een interieur advies voor de slaapkamer? Lees hieronder verder. 

Bedroom Interior

Interieuradvies voor de babykamer of kinderkamer

De babykamer of kinderkamer is voor veel vrouwen één van de leukste ruimtes om in te richten. Maar het roept ook veel vragen op. Waar begin je met inrichten? Welke indeling is het meest praktisch? Hoe kies je de juiste kleuren? En waar moet je naast de look & feel allemaal op letten? Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen.

Kinderkamer meisjes spelen

Kleuradvies voor de keuken

De keuken wordt steeds vaker als een verlengstuk van de woonkamer beschouwd. Hierdoor is het belangrijk dat het ontwerp van de keuken past bij de woonstijl en sfeer van jouw woonkamer. Wil jij een nieuwe keuken maar vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen te kiezen? 

Luxe keukenontwerp

Kleuradvies voor de badkamer

Raak jij verdwaald in alle mogelijkheden die er zijn wanneer je een badkamer gaat uitzoeken? Kom je er niet uit bij de keuze voor een bepaalde vloertegel, de kleur van het wastafelmeubel of de tegels op de wanden? Tijdens een kleuradvies voor de badkamer stellen we de materialen en kleuren samen. 

Badkamerontwerp met bad

Recente woonkamer interieur blogs

bottom of page