top of page
Slaapkamer met sierlijsten

Interieuradvies voor
de slaapkamer

Wil jij een nieuwe kleur op de muur in jouw slaapkamer? Heb je advies nodig over de indeling
of ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie?

 

Ik help jou graag met een kleuradvies of interieuradvies voor de slaapkamer. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Mariska met koffie op stoel_edited.jpg

De muren in jouw slaapkamer zijn nog steeds wit. Je wilt advies voor een rustgevend kleurenpalet. 

Je gaat een nieuw bed kopen maar je vindt het lastig om de uitstraling en de kleur van het bed te bepalen. Hoe combineer je een nieuw bed met de uitstraling van de slaapkamer?

 

Je wilt meer warmte en rust in jouw slaapkamer maar hoe pak je dit aan? Het lukt je niet om dit zelf te realiseren. 


Je bent op zoek naar een nieuwe vloer of raamdecoratie voor je slaapkamer. Je kan de hulp van een stylist goed gebruiken.

Je hebt op Pinterest al wat inspiratie opgedaan voor de slaapkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een ontwerp voor jouw slaapkamer?

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor de slaapkamer?

Slaapkamer ontwerp Stijlkriebels arte behang

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte slaapkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels slaapkamer kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw wensen voor de slaapkamer in kaart en gaan samen op zoek naar de juiste sfeer. 

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting van jouw slaapkamer.  

  • Je krijgt een concreet advies met alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

De voordelen van een interieurstylist

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuwe inrichting voor jouw slaapkamer kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, een bed, nachtkastjes, kledingkast, raamdecoratie,en de juiste verlichting. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun je geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Hieronder een paar uitspraken die ik vaak voorbij hoor komen.

  • 'Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe vloer laten leggen op de bovenverdieping. Ik ben niet blij met de kleur van deze vloer. Ik wil in de slaapkamer ook een nieuwe vloer maar ik twijfel nu heel erg over de kleur'. 

  • 'Ik heb een nieuw bed besteld maar nu moet ik de rest van mijn slaapkamer ook een make-over geven. Het bed staat namelijk nier bij de rest van de inrichting'.

  • 'Ik heb de wanden in de slaapkamer geschilderd maar de kleur valt erg donker uit'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij interieur miskopen in de toekomst kunt voorkomen. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan interieur aankopen waar je ook echt blij mee bent. 

De juiste connecties en inkoopvoordeel

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieuradvies of kleuradvies voor jouw slaapkamer.

''Een slaapkamer waar jij écht tot rust komt''

- Stijlkriebels -

Kies jouw interieurpakket

Kleurwaaier LAB Paint kleuradvies Stijlkriebels.jpg

Kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van
de kleuren in je interieur? Wil je dat ik bij jou aan huis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen door kunt hakken? Ik help je graag tijdens een kleuradvies aan huis.

Uitgebreid interieuradvies Stijlkriebels

Basis interieuradvies

Wil je interieuradvies voor één ruimte in huis? Heb je behoefte aan advies over de kleuren op de wanden, een nieuwe vloer en raamdecoratie? We gaan samen aan de slag met een basis interieuradvies bij jou thuis.

3D ontwerp Stijlkriebels_edited.jpg

Uitgebreid interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je jouw huidige interieur een uitgebreide make-over geven? Je hebt behoefte aan advies voor meerdere onderdelen. We creëren jouw droominterieur tijdens een uitgebreid interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Interieuradvies voor elke ruimte in huis 

Elke woonruimte heeft een andere functie. In een slaapkamer wil je tot rust komen terwijl je in een werkkamer juist in actie wil komen.
Het kleurenpalet dat je in de woonkamer gebruikt kan in de slaapkamer 
voor een totaal andere sfeer zorgen. Ben jij naast de slaapkamer ook op zoek naar interieuradvies voor een andere woonruimte? 

Interieuradvies voor de woonkamer

De woonkamer is een plek waar je kunt ontspannen. Een fijne plek waar je tijd doorbrengt met familie en vrienden. Mist jouw woonkamer sfeer, rust en warmte? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je een interieuradvies nodig? Bekijk wat ik voor jouw woonkamer kan betekenen. 

Moderne woonkamer

Interieuradvies voor de babykamer of kinderkamer

De babykamer of kinderkamer is voor veel vrouwen één van de leukste ruimtes om in te richten. Maar het roept ook veel vragen op. Waar begin je met inrichten? Welke indeling is het meest praktisch? Hoe kies je de juiste kleuren? En waar moet je naast de look & feel allemaal op letten? Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen.

Kinderkamer meisjes spelen

Kleuradvies voor de keuken

De keuken wordt steeds vaker als een verlengstuk van de woonkamer beschouwd. Hierdoor is het belangrijk dat het ontwerp van de keuken past bij de woonstijl en sfeer van jouw woonkamer. Wil jij een nieuwe keuken maar vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen te kiezen? 

Luxe keukenontwerp

Kleuradvies voor de badkamer

Raak jij verdwaald in alle mogelijkheden die er zijn wanneer je een badkamer gaat uitzoeken? Kom je er niet uit bij de keuze voor een bepaalde vloertegel, de kleur van het wastafelmeubel of de tegels op de wanden? Tijdens een kleuradvies voor de badkamer stellen we de materialen en kleuren samen. 

Badkamerontwerp met bad

Recente slaapkamer interieur blogs

bottom of page