top of page
Image by Backbone Visuals

Interieuradvies voor
de badkamer

Ga je een nieuwe badkamer aanschaffen maar vind je het lastig om keuzes te maken? Wil jij advies over de kleuren van de tegels op de vloer, wanden en de kleur van het badmeubel?

 

Ik help jou met een kleuradvies voor de badkamer. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Mariska met koffie op stoel

Je gaat een nieuwe badkamer uitzoeken. In de badkamerzaak loop je vast in het maken van keuzes. Je gaat graag met een interieurstylist op pad om knopen door te hakken. 

De keuze aan materialen voor de badkamer is enorm. Je vindt het lastig om combinaties te maken. Welke kleuren en materialen passen bij elkaar? 

Je hebt al een aantal tegels gezien die je mooi vindt maar je hebt geen idee of het ook mooi is bij jou thuis. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuzes maakt, schakel je hulp in.

Je vindt het lastig om de indeling van de badkamer te bepalen. Je wilt advies voor een praktische indeling. 

Je hebt op Pinterest inspiratie opgedaan voor de badkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een badkamer ontwerp?

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor de badkamer?

Mariska aan het werk met kleuren_edited.jpg

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte interieurs met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw wensen voor de badkamer in kaart en gaan samen op zoek naar de juiste look & feel.

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de kleuren en materialen in jouw badkamer.  

  • Je krijgt een concreet advies met alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct jouw droombadkamer bestellen. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Kies jouw interieurpakket

Kleurwaaier LAB Paint kleuradvies Stijlkriebels.jpg

Kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van
de kleuren in je interieur? Wil je dat ik bij jou aan huis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen door kunt hakken? Ik help je graag tijdens een kleuradvies aan huis.

Uitgebreid interieuradvies Stijlkriebels

Basis interieuradvies

Wil je interieuradvies voor één ruimte in huis? Heb je behoefte aan advies over de kleuren op de wanden, een nieuwe vloer en raamdecoratie? We gaan samen aan de slag met een basis interieuradvies bij jou thuis.

3D ontwerp Stijlkriebels_edited.jpg

Uitgebreid interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je jouw huidige interieur een uitgebreide make-over geven? Je hebt behoefte aan advies voor meerdere onderdelen. We creëren jouw droominterieur tijdens een uitgebreid interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

''Een badkamer waar jij nog heel lang

plezier van hebt''

- Stijlkriebels -

De voordelen van een interieurstylist

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuwe badkamer kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van de tegels op de vloer, de wanden, het bad meubel, de kranen en de verlichting. Als interieurstylist kan ik jou helpen door met jou mee te gaan naar een badkamerzaak. 

Hoe kun je geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Hieronder een paar uitspraken die ik vaak voorbij hoor komen.

  • 'Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe vloer laten leggen op de bovenverdieping. Ik ben niet blij met de kleur van deze vloer. Ik wil in de badkamer ook een nieuwe vloer maar ik twijfel nu heel erg over de kleur'. 

  • 'Ik heb een nieuwe badkamermeubels besteld maar ze passen niet bij de rest van het interieur. Ik wil deze meubels weer verkopen of ik moet de oude meubels ook gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de wanden in de badkamer geschilderd maar de kleur valt erg donker uit'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij miskopen in de toekomst kunt voorkomen. Een badkamer is een behoorlijke investering. Als de tegels er eenmaal op zitten dan kun je dit niet meer aanpassen. 

De juiste connecties

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse badkamerspecialisten.
Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Jouw woonwensen in een kleuradvies

Het is fijn als iemand jouw wensen en kan vertalen in een plan dat past bij jou en jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen jouw badkamer kunt bestellen. Een badkamer waar jij na jaren nog steeds veel plezier van hebt. 

Interieuradvies voor elke ruimte in huis 

Elke woonruimte heeft een andere functie. In een slaapkamer wil je tot rust komen terwijl je in een werkkamer juist in actie wil komen.
Het kleurenpalet dat je in de woonkamer gebruikt kan in de slaapkamer 
voor een totaal andere sfeer zorgen. Ben jij naast de badkamer ook op zoek naar interieuradvies voor een andere woonruimte? 

Interieuradvies voor de woonkamer

De woonkamer is een plek waar je kunt ontspannen. Een fijne plek waar je tijd doorbrengt met familie en vrienden. Mist jouw woonkamer sfeer, rust en warmte? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je een interieuradvies nodig? Bekijk wat ik voor jouw woonkamer kan betekenen. 

Moderne woonkamer

Interieuradvies voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waarin je na een drukke dag wilt uitrusten en waar je s'ochtends met een positief gevoel wil opstaan. Het kleurgebruik en de indeling van de slaapkamer hebben effect op jouw nachtrust. Ben je op zoek naar een interieur advies voor de slaapkamer? Lees hieronder verder. 

Bedroom Interior

Interieuradvies voor de babykamer of kinderkamer

De babykamer of kinderkamer is voor veel vrouwen één van de leukste ruimtes om in te richten. Maar het roept ook veel vragen op. Waar begin je met inrichten? Welke indeling is het meest praktisch? Hoe kies je de juiste kleuren? En waar moet je naast de look & feel allemaal op letten? Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen.

Kinderkamer meisjes spelen

Kleuradvies voor de keuken

De keuken wordt steeds vaker als een verlengstuk van de woonkamer beschouwd. Hierdoor is het belangrijk dat het ontwerp van de keuken past bij de woonstijl en sfeer van jouw woonkamer. Wil jij een nieuwe keuken maar vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen te kiezen? 

Luxury Kitchen

Recente interieur blogs

bottom of page