top of page
Image by Backbone Visuals

Interieuradvies voor
de badkamer

Ga jij een nieuwe badkamer aanschaffen maar kun je geen keuzes maken? Zoek jij kleuradvies voor de muren en tegels? Of raak je verdwaald in alle mogelijkheden die er voor een badkamer zijn? Dan ben je bij Stijlkriebels aan het juiste adres.

 

Ik help jou met een kleuradvies of interieuradvies voor de badkamer. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?

Maris op de bank met koffie

Je bent niet tevreden over de muurkleur of tegelkleur in je badkamer. Je wilt advies voor een nieuwe kleur.

Het is tijd voor een nieuwe look & feel in de badkamer. Je houdt van aardetinten maar je weet niet zo goed welke tinten het beste passen bij het interieur in de badkamer. 

 

Je wilt meer warmte en rust in jouw badkamer maar hoe pak je dit aan? Welke muur krijgt welke kleur? 


Je vindt het lastig om de indeling van de badkamer te bepalen. Je wilt advies voor een praktische indeling. 

Je hebt op Pinterest inspiratie opgedaan voor de badkamer. Hoe kun je deze inspiratie vertalen naar een compleet nieuwe inrichting?

Interieurstyling is niet jouw favoriete hobby. Je vindt het wel belangrijk dat jouw badkamer er goed uit ziet. Je besteedt dit graag uit aan een interieurstylist.

Wat kun je verwachten van een Stijlkriebels interieuradvies voor de badkamer?

Samsung frame TV Stijlkriebels interieur

De interieurstijl van Stijlkriebels kun je herkennen aan warme en lichte woonkamers met een kleurenpalet van aardetinten en zachte kleuren. In een Stijlkriebels interieur kom je helemaal tot rust. Dit kun je verwachten:

  • We brengen jouw woonwensen in kaart en gaan samen op zoek naar jouw favoriete woonstijl.

  • Ik help jou knopen doorhakken zodat jij makkelijker keuzes kunt maken voor de inrichting en kleuren van jouw badkamer.  

  • Je krijgt een concreet plan met daarin alles wat we hebben besproken. Op deze manier kun je direct aan de slag.

Wil je meer weten over mij of over Stijlkriebels? 

Sfeerimpressie van een Stijlkriebels badkamer 

In een Stijlkriebels interieur kun je na een drukke dag helemaal tot rust komen. Ik help jou met het creëren van rust, warmte en eenheid
in jouw badkamer. Een fijne plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt klaarmaken voor de dag of nacht. 

Waarom klanten voor Stijlkriebels kiezen

Persoonlijk interieuradvies

afgestemd op jouw behoeften

Verschillende  pakketten zijn
toegankelijk voor ieder budget

Je krijgt een duidelijk en concreet plan waar je direct mee aan de slag kunt

Expertise in
lichte en warme interieurs met 

aardse kleuren

Duidelijke communicatie

zodat je weet wat je kunt verwachten

Wat klanten over Stijlkriebels zeggen

''Het lukte ons maar niet om sfeer en warmte in onze woonkamer te brengen.

 

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven.

 

Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!''

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

De voordelen van een interieurstylist

Je bespaart veel tijd en geld

Het samenstellen van een nieuwe inrichting voor jouw badkamer kost tijd. Er zijn veel zaken die je moet uitzoeken. Denk aan het kiezen van een vloer, verfkleuren, badkamer meubels en de verlichting. Als interieurstylist ga ik op pad om dit voor jou uit te zoeken. 

Hoe kun je geld besparen als je een interieurstylist inschakelt? Hieronder een paar uitspraken die ik vaak voorbij hoor komen.

  • 'Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe vloer laten leggen op de bovenverdieping. Ik ben niet blij met de kleur van deze vloer. Ik wil in de badkamer ook een nieuwe vloer maar ik twijfel nu heel erg over de kleur'. 

  • 'Ik heb een nieuwe badkamermeubels besteld maar ze passen niet bij de rest van het interieur. Ik wil deze meubels weer verkopen of ik moet de oude meubels ook gaan vervangen'.

  • 'Ik heb de wanden in de badkamer geschilderd maar de kleur valt erg donker uit'.

Een interieurstylist helpt jou met het maken van de juiste keuzes zodat jij interieur miskopen in de toekomst kunt voorkomen. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan interieur aankopen waar je ook echt blij mee bent. 

De juiste connecties en inkoopvoordeel

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Jouw woonwensen in een interieurplan

Het is fijn als iemand jouw woonwensen en leefstijl kan vertalen in een interieurplan dat past bij jouw situatie. Met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en vakkennis kan ik deze vertaalslag voor jou maken.

 

Met mijn ervaring help ik jou om anders naar jouw interieur te kijken. We gaan samen knopen doorhakken zodat jij met veel rust & vertrouwen aan de slag kunt gaan met het interieuradvies of kleuradvies voor jouw nieuwe badkamer.

Tijdelijk een gratis brainstormsessie

Ben je benieuwd of Stijlkriebels jou kan helpen met jouw interieurvragen voor de badkamer?

Wil je vrijblijvend kennis met mij maken? Reserveer dan nu een online brainstormsessie in mijn agenda. 

Kies jouw interieurpakket

Kleurwaaier LAB originele foto

Basis kleuradvies

Heb je hulp nodig met het bepalen van de kleuren op de wanden in jouw badkamer? Wil je dat ik bij jou thuis kom met kleurstalen zodat je samen met mij knopen kunt doorhakken? Ik help je graag tijdens een basis kleuradvies.

Een uitgebreid interieuradvies van stijlkriebels

Uitgebreid interieuradvies

Wil je uitgebreid interieuradvies voor jouw badkamer? Heb je behoefte aan kleuradvies, tips voor meubels, een vloer, raamdecoratie en accessoires? We maken samen keuzes voor jouw badkamer tijdens een uitgebreid interieuradvies.

Bovenaanzicht keuken compleet interieuradvies 3D

Compleet 3D interieuradvies

Is jouw badkamer toe aan een complete make-over? Wil je jouw (nieuwe) badkamer in een 3D-tekening visualiseren zodat je makkelijker keuzes kunt maken? We creëren samen jouw droominterieur tijdens een compleet 3D interieuradvies.

Hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Vergelijk de pakketten.

Interieuradvies voor elke ruimte in huis 

Elke woonruimte heeft een andere functie. In een slaapkamer wil je tot rust komen terwijl je in een werkkamer juist in actie wil komen.
Het kleurenpalet dat je in de woonkamer gebruikt kan in de slaapkamer 
voor een totaal andere sfeer zorgen. Ben jij naast de badkamer ook op zoek naar interieuradvies voor een andere woonruimte? 

Interieuradvies voor de woonkamer

De woonkamer is een plek waar je kunt ontspannen. Een fijne plek waar je tijd doorbrengt met familie en vrienden. Mist jouw woonkamer sfeer, rust en warmte? Of ga je binnenkort verhuizen en heb je een interieuradvies nodig? Bekijk wat ik voor jouw woonkamer kan betekenen. 

Moderne woonkamer

Interieuradvies voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waarin je na een drukke dag wilt uitrusten en waar je s'ochtends met een positief gevoel wil opstaan. Het kleurgebruik en de indeling van de slaapkamer hebben effect op jouw nachtrust. Ben je op zoek naar een interieur advies voor de slaapkamer? Lees hieronder verder. 

Bedroom Interior

Interieuradvies voor de babykamer of kinderkamer

De babykamer of kinderkamer is voor veel vrouwen één van de leukste ruimtes om in te richten. Maar het roept ook veel vragen op. Waar begin je met inrichten? Welke indeling is het meest praktisch? Hoe kies je de juiste kleuren? En waar moet je naast de look & feel allemaal op letten? Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen.

Kinderkamer meisjes spelen

Kleuradvies voor de keuken

De keuken wordt steeds vaker als een verlengstuk van de woonkamer beschouwd. Hierdoor is het belangrijk dat het ontwerp van de keuken past bij de woonstijl en sfeer van jouw woonkamer. Wil jij een nieuwe keuken maar vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen te kiezen? 

Luxury Kitchen

''Een badkamer waarin jij kunt ontspannen''

- Stijlkriebels -

Recente interieur blogs

bottom of page