top of page
Woonkamer

Interieur shoptips

Ben jij op zoek naar leuke shoptips om jouw interieur compleet te maken?

Hieronder een overzicht met de leukste shoptips voor meubels, verlichting, vloerkleden, bijzettafels, wanddecoratie, sierkussens etc. 

Shoptips voor jouw interieur

Meubels

Gebruik deze ruimte om mensen meer te vertellen over wat je doet.

diverse hanglampen

Verlichting

Bekijk hier de leukste shoptips voor diverse soorten verlichting.

Sierkussens

Gebruik deze ruimte om mensen meer te vertellen over wat je doet.

Meubels

Gebruik deze ruimte om mensen meer te vertellen over wat je doet.

Verlichting

Gebruik deze ruimte om mensen meer te vertellen over wat je doet.

Sierkussens

Gebruik deze ruimte om mensen meer te vertellen over wat je doet.

''Een interieur groeit met de jaren''

- Mariska Morhee -

Vind jij het lastig om te bepalen welke shoptips
bij jouw interieur passen?

Verdwaald in een woonwinkel

Als je met jouw interieur aan de slag gaat, dan wil je dat het totaalplaatje klopt. Vaak ga je eerst aan de slag met de indeling van de ruimte, je kiest een nieuwe vloer en kleuren voor op de wanden.
 

Zodra de basis staat is het tijd om te gaan interieurshoppen voor meubels en/of nieuwe woonaccessoires. Veel mensen vinden dit lastig. In de (woon)winkel vind je allerlei inspiratie in verschillende woonstijlen. Het aanbod aan meubels en woonaccessoires kan nogal overweldigend zijn. Het is dan ook niet zo gek dat jij waarschijnlijk met meer vragen dan antwoorden de deur uitloopt.

Past die bank wel bij de kleuren op de muur? Staat die lamp boven mijn eettafel? Welke stof kies ik op mijn eetkamerstoelen? Welke woonaccessoires passen bij de woonstijl die ik mooi vind?

Welke woonwinkels zijn een bezoek waard?

Als interieurstylist kom ik voor mijn klanten regelmatig in diverse woonwinkels. Daarnaast weet ik ook online de mooiste interieurpareltjes te spotten. 

Online shoptips 

Een interieurstylist kan jou veel tijd en geld besparen. En dat is niet het enige voordeel van het inhuren van een interieurstylist. Als interieurstylist heb ik een netwerk van interieurwinkels, leveranciers en specialisten waar jij gebruik van kunt maken. Ik kies deze partners uit op basis van de kwaliteit, de service en het aanbod dat ze kunnen leveren.

 

Ik werk samen met merken zoals LAB Paint, Farrow & Ball en Table du Sud. Maar ook met diverse raamdecoratie specialisten en vloerspecialisten. Als je via Stijlkriebels gebruikt maakt van deze producten en diensten dan weet je zeker dat je kwaliteit en service in huis haalt. 

Shoptips afgestemd op jouw interieur

Heb jij geen zin om (woon)winkels af te struinen op zoek naar meubels en/of woonaccessoires? Ik ga graag voor jou op pad. 

Tijdens een interieuradvies krijg je van mij een lijstje met shoptips die je direct online of in de winkel kunt aanschaffen. Op deze manier hoef jij niet te twijfelen of je de juist keuze maakt en het scheelt je veel tijd. 

Niet gevonden wat je zocht?

Ben jij op zoek naar andere shoptips of wil je een persoonlijk interieuradvies?
Neem dan contact met mij op. 

bottom of page