top of page
Kleurtester LAB.jpg

Portfolio

Ben je benieuwd naar mijn interieurprojecten?
Op deze pagina staat een overzicht van een aantal kleuradviezen en interieuradviezen.

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op

Interieurprojecten van Stijlkriebels

Beweeg je muis over de afbeelding om meer afbeeldingen te bekijken

Project Laan van Zuidbroek

De bewoners van deze nieuwbouwwoning vonden het lastig om sfeer en eenheid in hun nieuwe woning te krijgen. Ze hadden op Pinterest veel inspiratie opgedaan maar het lukte ze niet om deze 'plaatjes' naar een concreet interieurplan te vertalen. 


Na een intakegesprek aan huis mocht ik dit leuke stel gaan helpen. Ik heb een moodboard gemaakt, een kleurpalet samengesteld en een indelingsplan gemaakt. Vervolgens heb ik hiervan een 3D ontwerp gemaakt om het eindresultaat te visualiseren. 

Het uitgangspunt voor dit ontwerp: sfeer, eenheid en rust creëren.

pictogram van een pijl

Project Menuetstraat

In dit project heb ik de slaapkamer een nieuwe look & feel gegeven. Het uitgangspunt voor dit interieuradvies was: licht, rust en eenheid creëren in de slaapkamer

Met het prachtige behang van het merk Arte hebben we achter het bed een statement gecreëerd
Dit geweven organische patroon geeft de rechthoekige slaapkamer een zachte en natuurlijke uitstraling. Deze organische vormen komen ook terug in de hanglamp met linnen bloem bladeren. 

Om contrast toe te voegen in de slaapkamer hebben we gebruik gemaakt van meubels in zwart hout en donkere overgordijnen. 

Project Brugwachtershoeve

Tijdens dit project ben ik aan de slag gegaan met een kluswoning aan de Brugwachtershoeve. De woning was verouderd en moest helemaal verbouwd worden. Dit stel schakelden mijn hulp in omdat ze het lastig vonden de mogelijkheden voor de verbouwing te visualiseren. Ze vroegen mij daarom om een 3D tekening te maken. 
 

Met een 3D tekening konden ze eenvoudiger knopen doorhakken over de indeling van de woonkamer en de keuken. Ze konden de locatie van de lichtpunten bepalen en direct keuzes maken over de inrichting van de woning. 

Hun reactie: ''Met deze 3D visualisatie gaan we met meer rust en vertrouwen aan de slag''. 

Wat klanten over stijlkriebels zeggen

Het lukte niet om sfeer & warmte te creëren.

Onze woonstijl liet zich het beste omschrijven als: van alles wat. In een interieuradviesgesprek met Mariska, wist zij al snel onze woonwensen in een pakkend advies te gieten. Met het advies konden we onze woonkamer met de juiste kleuren, een mooi behang en passende accessoires (bedankt voor de concrete shoptips!!) een complete make-over geven. Wij genieten elke dag van een hele fijne en rustige sfeer in onze woonkamer!'

Maaike & Jeroen, Apeldoorn

We vonden het lastig om een keuze te maken.

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Stijlkriebels! We vonden het heel lastig om een keuze te maken voor de kleuren op de muren en de indeling van onze meubels in de woonkamer. Mariska heeft meerdere plattegronden voor ons getekend, met verschillende opties. Op deze manier kregen we een goed beeld van het eindresultaat. We konden zo alvast wat knopen doorhakken voordat we de sleutel van onze nieuwe woning kregen. ​

Annet & Daan, Almelo

''Een interieur mag groeien''

- Mariska Morhee -

Maris met vaas kast Stijlkriebels woonaccessoires

Stijlkriebels interieuradvies studio

Stijlkriebels is sinds 2022 gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn in de provincie Gelderland. Vanuit hier werk ik dagelijks voor klanten in met name Midden-Nederland en Oost-Nederland. 

Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom de steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Zwolle en Zutphen.

Woon jij binnen deze regio en heb jij interesse in een interieuradvies of een kleuradvies neem dan contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page